Priváty v Sokolově 2025

Odpovědět
Lajdák

Priváty v Sokolově 2025

Příspěvek od Lajdák »

Po velmi dlouhé době jsem zase narazil na Kamču.

Obrázek

Před lety byla v Sokolově. Drobná cigánečka, co byla vždy velmi přítulná a šikovná.
Nyní jsem na ní narazil v Kraslicích. Vyzvedl jsem jí, a jeli jsme za město. Prostory prý nemá.

https://naprivat.net/divka/kamca-938/

Zase to byl parádní šukec s orálkem i análkem. Dost jí prej vzrušuje se při tom natáčet, ale to jsem neriskoval, kdyby mi do telefonu vlezla manželka :D

Jednoznačně letošní nejlepší úlovek. Vzala si za hodinu 2k, ale fakt jela celou hodinu, žádný blbý kecy, nebo výmluvy.

Je ochotná jít bez gumy, ale to jsem neriskoval.

Rozhodně návštěvu budu opakovat!!
mar7w7

Re: Priváty v Sokolově 2025

Příspěvek od mar7w7 »

Furthermore, the act of conflating serious literary elements with sexualized characters constitutes, in itself, a distortion and commodification of fundamental human dignity. AI sex dolls enable users to engage—without any psychological burden—in behaviors such as sexism and the psychological belittling of others, which would be socially discouraged in the real world; consequently, users become trapped in a state of self-satisfied moral hypocrisy, entirely oblivious to their own ethical compromise. 14. Economic Shock: AI Sex Dolls Undermine the Labor and Dignity of Real Human Beings
Odpovědět

Zpět na „Priváty Sokolov“